Moja korpa
Vaša korpa je prazna
Pretraga gumaPutnička vozila
22.01.2020.

DIMAX® ALPINE

Radar Tires je vodeći brend Omni Uniteda i nudi jedinstvenu vrednost u svom segmentu.

Radar gume dizajnirane su u Singapuru od strane internog dizajnerskog tima i koriste najsavremeniju opremu, materijale i proizvodne procese.

Budući da je jedan od najpouzdanijih brendova na tržištu, Radar Tires proizvodi se u skladu sa najvišim regulatornim sertifikatima i koriste ulja bez PAH u svojim jedinjenjima da bi bila u skladu sa strogim evropskim standardima. Pored ovoga, brend je oduvek bio posvećen društvenoj odgovornosti i bio je među prvim pneumaticima izrađen bez ugljenika od 2013. godine.

 

Dimak Alpine je novi zimski pneumatik koji je dizajniran i razvijen da zadovolji potrebe evropskog vozača zimi. Ovaj pneumatik nudi sigurnost i odlične performanse u zimskim uslovima.

 

 

KARAKTERISTIKE

 

-           Kraći put zaustavljanja

Optimizovani dizajn dezena koji sadrži više prijemnih ivica što omogućava veće prijanjanje na snegu I ledu i kraći put kočenja.

 

-           Izvrsno upravljanje

Visoka gustina cik-cak rešetki pomaže da se poveća prijanjanje na snegu i ledu i optimizovanom mešavinom gazečeg sloja sa naprednim sintetičkim polimerima i silicijum-dioksidom, obezbeđuje da guma ostane prijatna u vlažnim I hladnim vremenskim uslovima.

 

-           Zaštita od aqua planing-a

Dizajn usmerenog dezena poboljšava samočišćenje na vlažnim i klizavim i prijanjanje na snežnim putevima.

Prijavite se ovde: