Moja korpa
Vaša korpa je prazna
Pretraga gumaPutnička vozila
05.03.2018.

Novo na tržištu - kasko osigurane gume

Coning d.o.o. Beograd, u saradnji sa osiguranjem DDOR Novi Sad i EUROP ASSISTANCE pokljanja OSIGURANJE kupcima TERETNIH guma, kao i PUTNIČKIH i 4x4 guma 16 i više zoll-i, koje pokriva sva slučajna mehanička oštećenja gume nastala ekserom, staklom ili nekim drugim oštrim predmetom, ivičnjakom kao i vandalizmom i krađom, sa izuzetkom saobraćajnih nezgoda, na teritoriji ne samo Srbije već i cele Evrope i obuhvata:

  • Skidanje i nameštanje točka na vozilu
  • Demontaža oštećene gume i montaža popravljene ili nove gume na točak
  • Balansiranjen točka
  • Nov tubeless ventil
  • Potpune ili delimične troškove nove gume, ukoliko se klijent odluči da ne popravlja gumu već da je zameni novom (Visina učešća u troškovima nove gume određuje se u skladu sa stepenom potrošenosti gume.
  • Asistenske usluge (pomoć na putu, popravke, kao i šlepa za putnička vozila.
  • Pokrivanje troškova i druge gume na istoj osovini ukoliko je osigurana guma, koja se mora zameniti, istrošena više od 50%, a sve u okviru osiguravajućeg limita.

Visina osiguravajućeg pokrića je 300 Eura (u dinarskoj protivrednosti po jednoj gumi).


Rok trajanja osiguranja je jedna godina.

U slučaju nastanka štete, potrebno je da se kupac telefonom obrati Kontakt centru asistenskoj kući koja sarađuje sa DDOR osiguranjem, a to je EUROP ASSISTANCE, na telefon +381 11 415 5902 i izvrši prijavu osiguranog slučaja i navede način i okolnosti nastanka i tom prilikom dobiće sva dalja uputstva.

Za putnike i 4x4 gume koje nisu obuhvaćene ovim osiguranje, a to su gume ispod 16 zoll-i, kupac  može osigurati gume ali se ta usluga naplaćuje 240,00 din. po gumi.

 

Preuzmite dokument:
Informacija za ugovarača osiguranja - osiguranika pre zaključenja ugovora o osiguranju

Prijavite se ovde: