Moja korpa
Vaša korpa je prazna
Pretraga gumaPutnička vozila
14.06.2011.

Oprema poslednje generacije

"CONING" d.o.o. radi pružanja kvalitetnije usluge prati i ulaže dosta u razvoju novih tehnologija u auto servisiranju i proizvodnji mašina iz ove oblasti. Kao primer je i nabavka mašina sa jedinstvenim mogućnostima na tržištu, GEODYNA OPTIMA II, mašina za balansiranje i dijagnostiku gume i naplatka sa 5 kamera i neverovatnim mogućnostima, MONTY QUADRIGA, jedina automatska mašina za montažu i demontažu pneumatika, GEOLINER SERIA 600, već skoro 15 godina, kroz 4 generacije NEPREVAZIDJEN jedini 3D sistem za podešavanje geometrije vozila, sa živim čitanjem dimenzija, primarnih, sekundarnih veličina i specijalnih merenja.
Posebno smo ponosni na uredjaje za tehnički pregled vozila, kontrolu kočenja BREKON/SAFELANE po najnovijim evropskim standardima, sa programima za povezivanje i automatsku akviziciju podataka sa svih uredjaja i automatsku kotrolu stanja vozila, CARL@.
Novim programom se možemo povezati sa bilo kojom bazom, automatski učitavati podatke o vozilu preko tablice, povezati kamere, bezžične module za optičku kontrolu …
Uredjaji i oprema za tehnički pregled su po najnovijim standardima, predvidjeni za primenu novog pravilnika o tehničkom pregledu vozila, koji uz klasične funkcije omogućava i rad sa vozilima sa pogonom na sva 4 točka, merenje otpora kotrljanja, ovalnosti, pritiska u kočionoj instalaciji radi ekstrapolacije, pritiska na pedalu kočnice, mase vozila, takodje omogućava i automatsku obradu i slanje svih podataka na centralni server.
Nesmemo zaboraviti ni sigurnosne uredjaje protiv startovanja valjaka dok je radnik u kanalu, a ni uredjaje za kontrolu vangabaritnih mašina na poligonu, AKCEL, inerciiinih kočnica CPV 200, motocikala i maksimale brzine mopeda sa kalkulacijom putnog optreženja SAFELANE BIKE i SPIDOBIKE.
Novitet je i osmosmerni hidraulični razvlakač za kontrolu zazora kod teretnih vozila, WEARTEST 4500 sa bežičnom daljinskom komandom i mogućnošću priključenja osovinskih opterećivača.
Kod analize izduvnog gasa uredjaji su takodje automatizovani, mogu se povezivati i mere CO, CO2, O2, opciono Nox, kalkulišu LAMBDA faktor, mere opacitet i partikulate i na EURO 5 motorima, bežično mere broj obrtaja motora i temperaturu ulja i kontrolišu EOBD greške i cikluse.
Takođe posedujemo uređaj za kontolu i punjene klima uređaja za putnička vozila, poluteretna, terena vozila i autobuse.
Svi ovi uredjaji ugrađeni su u novom objektu firme CONING, kako i najnovija oprema za tehnički pregled vozila i autoservisnu opremu poslednje generacije!

Prijavite se ovde: