Moja korpa
Vaša korpa je prazna
Pretraga gumaPutnička vozila
08.03.2019.

WEST LAKE (GOODRIDE) SA37 Pneumatik ultra visokih performansi

Prednosti i karakteristike

Nova generacija asimetričnih letnjuh pneumatika ultra visoke performansi

SILICA TECH  smeša pruža bolje prijanjanje omogućavajući kraći zaustavni put

Snažno rebro po sredini garantuje odličnu upravljivost  na mokrim i suvim putevima i osećaj stabilnosti pri pravolinijskom kretanju

 

 

 

 

TESTIRANJA:

 

 ŠPANIJA – Na poligonu IDIADA (L'Albomar), koji je najobimniji nezavisni poligon u Evropi, pri temperaturami od 13,4 stepeni Celzijusa, održano je testiranje guma pet  vodećih međunarodnih proizvođača, uključujući Zhongce Goodride Sport SA-37 i Michelin Primacy, na zaustavnu udaljenost, u organizaciji APPLUS + IDIADA, vodeće kompanija specijalizovana za pružanje projektovanje, inženjering, ispitivanja i homologacije usluga za automobilsku industriju, širom sveta.

Zaustavna testiranje vršena su na 4 različite dimenzije pneumatika:

- 225 / 45R17 94V

- 205 / 55R16 91V

- 185 / 65R15 88H

- 185 / 65R14 86H

U poređenju sa drugim testiranim gumama, Goodride Sport SA-37 je imao očiglednu prednost, posebno na mokrom testu kočenja kod guma u dimenziji 225 / 45R17.

Grafikoni su pokazali da je prosečna zaustavna udaljenost guma Goodride 225 / 45R17 je 29,5m, što je jedan od najboljih rezultata na testu, pored Michelina sa  prosekom od 28,3m.

Visok kvalitet guma Goodride pohvalio je i Auto Bild alles Allrad, najznačajniji 4x4 magazin u Nemačkoj.

 Testom su obuhvaćene 10 guma proizvođača  iz Azije i pobednik testa Continental,  kao vodeći brend u gumama. Test je rađen sa gumama u dimenziji 235/55R17, koji se uglavnom koristi za vozila sa pogonom na sva četiti točka, kao i automobilima Ford Kuga i VW Tiguan.

 Testirani su buka, otpor kotrljanja, proklizavanje, akvaplaning, upravljivost, a koji daju važne performanse pneumatiku.

 Goodride Sport SA-37  je postigla dobar rezultat i dobila visoku ocenu.

 Poznati magazin je rekao da bi bilo mnogo sigurnije, manje buke i  nesreća kada bi se  ljudi vozili sa Goodride gumama na putu koji je pokrivenom vodom i da Goodride guma obavlja veoma dobro svoju funkciju  za tačno polovinu cene Continental gume.

Časopis je takođe pokazao svoje iznenađenje da je Goodride guma imala, na mokrom, bolje rezultate nego Continental.

 

Sva ova testiranja jasno su pokazala visoke performanse u bezbednost Goodride gume i otkrila razlog zašto se sve više kupaca opredeljuje za gume Goodride.

 

Prijavite se ovde: