Moja korpa
Vaša korpa je prazna
Pretraga gumaPutnička vozila
03.10.2018.

WEST LAKE SW608 - PREMIUM ZIMSKI PNEUMATIK SA DALEKOG ISTOKA

 

Do skora, gume kineskih proizvođača nisu imale kvalitet da se mere sa evropskim proizvođačima, ali kao i u svim oblastima, tako i industriji guma, proizvođači sa dalekog istoka svojim kvalitetom, sve više se nameću i na probirljivo evropsko tržište.

 

Sa najsavremenijom tehnoligijom u proizvodnji i velikim ulaganjima u razvoj, gume West Lake (Goodride), najvećeg proizvođača guma u Kini – Zhonce Rubber (Među deset najvećih fabrika u svetu), postale su nezaobilazne na svim testovima koje organizuju ugledni svetski časopisi i klubovi.

 

Nakon prvih boljih rezultata u Gute Fahrt (Volksvagen grupa magazina), Camping (časopis za kamp vozila) i u Auto Bild 2012, tendencija dobrih rezultata guma West Lake nastavila se i u 2014. godini na najvažnijim zimskim testovima koji su organizovali časopis Auto, motor &sport i časopis  Auto Bild gde je West Lake u konkurenciji premium guma imao zapažene rezultate.

U najvećem nemačkom časopisu, Auto Bildu, test je bio  podeljen u tri kruga. U prvom krugu, 50 brendova su testirani su samo u najvažnijem kriterijumu - kočenju na vlažnom koloseku.. Ovde WEST LAKE postigao 11-u poziciju i stigao u drugi korak sa samo 20 najboljih brendova. Sada u kočenju na snegu, po rezultatu otpalo narednih 5 guma sa najsiromašnijim rezultatima.

Najboljih 15 guma po rezultatima na vlažnom kolovozu i snegu, ušli su  u završni test po svim kriterijumima. Po prvi put, WEST LAKE prolazi ovaj kompletan test i ostavlja iza sebe  mnogo poznatije brendove.

Na kraju West Lake SW 608 završio na 14 –om mestu sa vrhunskim rezultatima u kategoriji buke i akvaplaninga, dobrim rezultatima u vlažnim i prosekom u suvim ili zimskim uslovima. Rezultat testa "preporučuje se", među svih premium brendovima je isto što I pobedana  test za West Lake.

Karakteristike:

Zimska guma sa usmernom šarom 

- Dobre karakteristikama upravljanja po snegu, kao i dobrim naleganjem pri velikim brzinama.

- 3D lamaela sistem obezbeđuje upravljivost i stabilnost po snegu i poledici.

- Duboki i gusti kanali poboljšavaju prijanjanje na kolovoz i smanjuju rizik od akvaplaninga.

  • Gumena smeša, posebnog sastava, omogućava fleksibilnost i prijanjanje čak i na veoma niskim temperaturama.