Moja korpa
Vaša korpa je prazna
Pretraga gumaPutnička vozila
04.10.2018.

Zima sa Bridgestone Blizzak LM001

Bezbednost u svim uslovima je broj jedan problem za većinu vozača, posebno zimi.

Međutim, to ne znači da je zimska guma potrebna samo za sneg, a zima može biti mokra, hladana, suva, snežna i  ledena  a Bridgestone čini da ste spremni za svaki scenario.

Blizzak LM001 je Bridgestonova zima / sneg guma dizajnirana za vozače sportskih automobila, sportskih kupea i sedana, sa performansama koje žele da održe  rukovanje i mobilnost tokom zimskih meseci, pružajući vuču na hladnim, suvim, mokrim i snegom pokrivenim putevima.

 

Blizzak LM001 ima unapređeni gazeći sloj oblikovan u usmereni dizajn, sa 3D lamelama,  za bolju evakuacije vode i bljuzgavice i pomaganju pri kočenju i kretanju u hladnim, vlažnim i zimskim uslovima.

 

 

 

Blizzak LM001 je zimska guma dizajnirana da  zadovolji stroge zahteve za kretanje po snegu i brendirana je simbolom “pahuljice na planini”.

 

Bridgeston, takođe primenjuje svoj program za smanjenje težine koristeći nove materijale, tako da je guma sada ispod težine svog prethodnika, obećavši vozačima manju potrošnju goriva i manje emisije CO2. Još jedna ekološka prednost je smanjen nivo buke, postignute širenjem energije buke kroz veći broj parcela od svog prethodnika.