Moja korpa
Vaša korpa je prazna
Pretraga gumaPutnička vozila

Coning d.o.o.

Kompanija Coning d.o.o. Beograd, osnovana je 1993. godine, kao porodična firma, preduzeće za konsalting, inženjering i poslove niskogradnje Coning a.d.

Kontinuiranim radom na usavršavanju u poslu i posvećenosti zadovoljstvu kupaca, došli smo do toga da je danas, po mnogim karakteristikama, kompanija Coning d.o.o. veoma uspešna u svom poslu, sa velikim potencijalom za dalji razvoj i rast.

Izgradnjom najsavremenijih objekata u Beogradu, Novom Sadu i Subotici, proširen je prodajni portfolio, tako da danas obuhvata najznačajnije robne marke proizvođača pneumatika i to:

Kao i klinastog remenja:

Osnovni principi poslovanja

Osnovni principi poslovanja realizuju se uspešnom kombinacijom visoko profesionalnih i stručnih radnika, sa tehnički najsavremenijim voznim parkom (kamioni, dostavna vozila, putnički automobili), servisno-prodajnim objektima na najekskluzivnijim lokacijama u Beogradu (Kalemegdan i Novosadski autoput), Novom Sadu i Subotici, sadržajno najkompletnijim lagerom robe, najsavremenijom opremom i mašinama u vulkanizerskim servisima za montažu, demontažu i balansiranje guma, kao i duvanje guma azotom.

Izlazeći u susret zahtevima mnogobrojnih kupaca za pružanje usluga "na licu mesta" - Coning d.o.o. ima i mobilni vulkanizerski servis, kojim praktično pomaže kupcima u rešavanju problema sa gumama svih 24 časa i na svakom mestu.

Kao još jedan dokaz uspešnosti poslovanja i profesionalnog odnosa u radu, jeste dobijeni sertifikat uvedenog sistema menadžmenta kvalitetom prema ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, za delatnosti; uvoza, izvoza, veleprodaje, maloprodaje i servisa svih vrsta pneumatika i remenja.