Moja korpa
Vaša korpa je prazna
Pretraga gumaPutnička vozila

Registracija vozila

Kompanija Coning d.o.o. nudi Vam kompletne usluge iz oblasti tehničkog pregleda, registracije i osiguranja vozila. Ukoliko želite da registrujete Vaše vozilo, brzo i efikasno, bez silnih redova i komplikacija, Coning d.o.o. je prava adresa za Vas.

Znamo koliko registracija vozila ponekad može da bude komplikovana zbog nedostatka vremena i velikog broja obaveza koje vreme u kome živimo iziskuje od nas. Sa željom da postupak registracije Vašeg vozila protekne bez dodatnih komplikacija i u najkraćem roku, nudimo Vam kompletnu uslugu na jednom mestu, brzo, lako i efikasno.

Za svaku uzastopnu godinu za koju niste imali isplatu štete, po polisi, osiguranje se umanjuje za 5%, sve do max. -15% za tri uzastopne godine bez isplate štete.

Za svaku isplatu štete, po polisi, osiguranje se uvećava za 50%, sve do max. +150 % za tri ili više isplata u zadnjih godinu dana. Osim toga, treba dodati i poštarine ili bankarske provizije za uplate navedenih iznosa.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje pripremiće celokupnu dokumentaciju i omogućiti da registracija vozila protekne bez ikakvih komplikacija i uz minimum Vašeg angažovanja. Takođe, vršimo izdavanje registracionih nalepnica, bez odlaska u MUP.